‘IK’ genomineerd voor Tuschinski Award

ik

De nominaties voor de NFF Studenten Competitie zijn bekend. Het NFF is dé gelegenheid voor het grote publiek om eindexamenfilms van dit jaar op het witte doek te zien. Voor de NFF Studenten Competitie zijn 73 films ingediend, waarvan er 37 geselecteerd zijn voor competitie. Deze films komen in aanmerking voor drie verschillende prijzen: de Tuschinski Award voor de beste afstudeerfilm, de Dioraphte Award voor een opvallende prestatie en de Filmproducenten Nederland Award voor de beste producent van het afgelopen jaar. Aan alle prijzen is een geldbedrag van €5.000,- verbonden.

Mijn eindexamenfilm ‘IK’ is genomineerd voor de Tuschinski Award (beschikbaar gesteld door Pathé Theatres BV), samen met een mede-eindexamenfilm van de NFA ‘Lokroep’ van Reber Dosky en de film Eskiper. Tevens is onze producent Paul Overste van de film ‘IK’ genomineerd voor de Filmproducenten Nederland Award!

De uitreiking van de NFF Studenten Awards is op zondag 29 september om 20:30 in het Festivalpaviljoen op de Neude. De presentatie is in handen van Vivienne van den Assem. Komt allen kijken en laten we hopen dat we wederom in de prijzen vallen! Vergeet niet om ‘IK’ te kijken op het NFF! Meer informatie vind je hier.

Regisseur en scenarioschrijver Michiel van Jaarsveld is voorzitter van de jury die de Dioraphte Award en de Tuschinski Award toekent. De andere leden van de jury van de NFF Studenten Competitie zijn: Coco Schrijber, Chris Mouw, Joost Broeren en Leontine Coelewij. De Filmproducenten Nederland Jury bestaat uit San Fu Maltha (Fu Works) en Hanneke Niens (KeyFilm).

 

bron: filmfestival.nl

Comments are closed.